Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Vän av djävulskap

Förklaring: En person som är vän av ordning men som överreagerar på småsaker och ibland går till rena verbala käftsmällar enbart för att trakassera och rent av jävlas. Denna person maskerar sig då gärna med begreppet "vän av ordning" men egentligen så bryr den sig inte om ordning utan vill bara jävlas. Andra kännetecken är att dem är dåliga på att skaffa en partner och totalt socialt inkompetenta.

Exempel: Arselhålet skulle jävlas med Simon igen när han packade upp i charken. Inga korgar i gången! Skrek hon fast korgen var så nära charkdörren att den inte gick att putta in längre där arselhålet bara tog upp plats där hon kom rullande på sin handtruck. Dem andra höll med. Arselhålet hade blivit en vän av djävulskap.

Inskickat av: JobbigdjävulDiskutera Vän av djävulskap  |  Tipsa en kompis om Vän av djävulskap


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral