Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Vadan Detta

Förklaring: När man naken, glad men galen vandrar in på en kennel en kulen höstnatt och låter valparna glupsk snaska av den egna kotten kan det hända att man blir en smula överraskad. Då sänker man sin blick mot skrevet och utbrister i ett "vadan detta?".

Exempel: En natt i november tände Christopher lyset i kenneln eftersom han hade väckts av ett fasligt bjäfsande därifrån. I ljuset av lysrören i taket såg han Mattias och Wille nakna och i avsaknad av könsorgan men med blod i skrevet. De små söta pudelterriervalparna var lika blodiga om sina nosar. "Vadan detta!" utbrast Mattias och Wille i kör då de betraktade sina skrev. Så var den sagan obönhörligen slut. Rap! sa valpen.

Inskickat av: DverjDiskutera Vadan Detta  |  Tipsa en kompis om Vadan Detta


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral