Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

USB

Förklaring: Allmänt vedertagen förkortning för Universal Sex Bus -- en databuss som introducerades i början av 2000-talet för laddning och omprogrammering av dildos, vibrerande buttplugs och elektroniska lösvaginor, uttänjning av kondomer och uppvärmning av glidmedel till optimal temperatur med hjälp av ström. Dess konstruktion är hemlig men det spekuleras om att man använder sperma istället för elektroner i ledningarna.

Exempel: Börjes nya dator körde Windows 2000, och var till hans stora belåtenhet utrustad med USB både 1 och 2. Han lade en sats i USB-porten och kunde på så vis driva sin arseldildo i en hel vecka.

Inskickat av: QUNGASDiskutera USB  |  Tipsa en kompis om USB


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral