Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Ungerska kaminen/bastun

Förklaring: När du ligger i sängen med din tjej och hon kryper neråt under täcket för suga av dig så drar du upp täcket så hon inte syns längre. Nu förbereder du din kamin genom att göra dina armar och ben fria utanför täcket och lägger din lämmar utanpå täcket och trycker neråt, så tjejen är helt ensam och instängd med din lille vän i hennes munnen. När grunden är lagd är det dags att starta kaminen genom att lägga en riktig brakskit undertäcket. Det blir riktigt varmt och skönt för henne. Vid start av kaminen innebär dock höga Co2 värden i samband med utsläpp och är inte så miljövänligt för varken hemmet eller naturen.

Exempel: Vid ett makeup-sex där man fortfarande inte är riktigt överens med tjejen och vill ge igen på något vis.

Inskickat av: HogfeldtDiskutera Ungerska kaminen/bastun  |  Tipsa en kompis om Ungerska kaminen/bastun


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral