din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

ÜberMusta

Förklaring: Mycket tysk aktivitet, istället för att gnugga upp skummet med tummen så skall det göras med en mustasch av tysk stil!
Exempel: General Heinrich von Bavaria, var på svenskt älgsafari i de Dalsländska skogarna i kring Bengtsfors, Det Heinrich inte visste var att även SurmusStina var ute i skogen för att finna svängsvamp inför kommande festivaliteter! Heinrich som hade näsa för surmusar när väl mustaschen var tvättad kunde inte undgå Stinas doftspår, Heinrich satte av i full galopp och välte i kull SurmusStina intill en gran. SurmusStina blev glatt överraskad å ställde sig i vanlig ordning på fyra! Heinrich brölande gaaaaahh meinem suur geluchten määdchen. Möchten sie einem ÜberMusten gehaben... SurmusStina klämde till och visade lätt sin rödstrumpa för den tyska Generalen som gladeligen började gnussa upp ett brunt härligt skum med sin much!
Inskickat av: KiltKent

Diskutera ÜberMusta  |  Tipsa en kompis om ÜberMusta