Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Tripqumudac

Förklaring: Utläses som "Transnormativ ickebinärt pansexual-fobisk queerperson med utpräglade drag av cisidentitet". En mycket förvirrande sexuell läggning. Individer i denna tämligen ovanliga kategori gör vanligt folk bäst i att inte träffa på, överhuvudtaget. Än mindre att diskutera något sexualpolitiskt med.

Exempel: Boris vaknade med ett olycksbådande ryck och med ens stod det klart; hen var innerst inne en tripqumudac. Boris förstod naturligtvis inte fullt ut innebörden av detta, men tog det säkra före det osäkra och kastrerade sig omedelbart med en sirlig tårtspade i köket och skrev sedan permanent in sig på sluten psykvårdsavdelning med maximal säkerhetsklass.

Inskickat av: Grefve SilfverkleetDiskutera Tripqumudac  |  Tipsa en kompis om Tripqumudac


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral