Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

tripple and touch

Förklaring: När man har utfört den klassiska dubbelrunken men känner sig fortfarande frustrerad. Då tar man till en tripple and touch som bestrå ar ett tredje ordentligt banjospel med tillhörande avslut i brevinkastet hos valfri granne i hyreshuset.

Exempel: Klas-Örjan kom hem aldeles slutkörd efter en hektisk dag på begravningsbyrå i Örkeljunga. Han körde ett klassiskt dubbelrunk men kände sig inte alls lycklig så han tog saken stadigt i högra näven och drog till med en tripple and tough. När han precis hade gjort en slam-dunk i brevinkastet hos den sockersöta milfen Stina-Inga på bottenvåningen så slog hon upp dörren hållades i en rykande färskt nerkladdad hemmets veckotidning och en skrikande unge i den andra.

Inskickat av: Kramiga EbolaDiskutera tripple and touch  |  Tipsa en kompis om tripple and touch


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral