Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Transsibiriska transjärnvägen

Förklaring: En järnvägslinje mellan Pooskva och Vladipervstock speciellt byggd för alla ensamma transvestiter som bor längs med linjen och som oftast är väldigt ensamma i sina små kalla stugor ute i obygden. Tanken var att alla dessa pervs skulle ha möjligheten att på ett smidigt sätt kunna ta sig till huvudstaden Pooskva och träffa andra transvestiter och pervs.

Exempel: Den grovhuggna, skitiga och håriga Dimitri stod framför spegeln lite lätt alkoholpåverkad i sin lilla ensligt belägna och dragiga stuga i Krasnoyarsk efter en hård dag i kolgruvan och speglade sig iförd sin nya blanka rosa Chanel och drömde om 'la vida loca' när han plötsligt hörde ångvisslan från TTJ ljuda i fjärran. Snabbt som attan så bestämd han sig för att hoppa på tåget och åka till Pooskva och där leta upp den legendariska baren "Poopskayvska".

Inskickat av: BleppeDiskutera Transsibiriska transjärnvägen  |  Tipsa en kompis om Transsibiriska transjärnvägen


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral