Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Tower-of-power

Förklaring: Ett mytomspunnet sexredskap besjunget av Frank Zappa i låten Bobby Brown. Redskapet består av en dildo placerad på en lite stol och på sidorna remmas fötterna fast. Bobby Brown klarade en timme på detta redskap.

Exempel: Bert-Göte hade sökt i många år efter tower-of-power, originalet, men den fanns inte att uppbringa nånstans. Han hade försökt att bygga en egen TOP i källaren men det slutade illa med sjukhusvistelse i 3 veckor. Men så en dag fann han ett begagnat exemplar i en second handbutik i Örkelljunga. Det var en fin skapelse direktimporterad från Los Angeles under det glada 70-talet. Förre ägare hade dagligen smort in den i vaselin och vårdat den ömt, lite sprucket läder i sitsen men vad gjorde det, han hade originalet.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Tower-of-power  |  Tipsa en kompis om Tower-of-power


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral