Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Tomtemusta

Förklaring: Att utföra mustning av ändtarm med smak av skumtomte.

Exempel: Svulst-Arvid och Tumör-Britt gottade nakna ner sig på den nedkissade madrassen i Käpp-Kristers källarförråd. Tumör-Britt slängde sina viga balettben bakom öronen och väste: "fram med gottepåsen... musta mitt dammiga skithål med en tomte!" Svulst-Arvid rotade i gottepåsen och lyckades fiska upp en skumtomte med väldig precision trots att han endast var utrustad med två skeva tummar på var hand! Han vispade först lite med sin sträva, svampberäckta tunga i prutthålet på Tumör-Britt tills det var blött nog att pressa in en tomte. Med en skev tumme började han massera upp ett brun-vit-rosa lödder i kanelkringlan på Tumör-Britt och vispade lite snabbt med tungan emellanåt för att ta del av dom härliga julearomerna! En mycket fröjdefull jul minsann!

Inskickat av: Diggeloo DiggeleffeDiskutera Tomtemusta  |  Tipsa en kompis om Tomtemusta


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral