Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Tillrunkavisad

Förklaring: När man är totalonanist och såpass schizofren att man tror att ens händer har fått eget liv, så kan det hända att man inte längre har kontroll över sitt onaniberoende. Ett exempel är att man belönas med en runk när man utfört en god gärning, men har man varit olydig kan händerna ge en tillrunkavisning genom penistortyr.

Exempel: Leffe gick på stan och fick infallet att klämma en skäggig herre på pungen. Leffes högra hand, Lena Handén, gav då Leffe en tillrunkavisning genom att vrida om pungen hårt. Leffe tänkte att om han gav en tiggare lite pengar så skulle kanske Fröken Vänster bjuda till istället.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera Tillrunkavisad  |  Tipsa en kompis om Tillrunkavisad


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral