Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Tegelstena

Förklaring: När du provat allt och inget annat alternativ finns kvar för att få den där skabbiga tjejen på rygg. Då är det bara plocka fram din tegelsten för att klappa henne lite lätt på huvudet och sen är det bara dra henne till första bästa rum/gränd. Och efter det så är det "All In"

Exempel: Benny satt på en fest och hade halv fjong när han så på skabb-Märit och tänkte att där skulle hans lem trivas som fisken i oljeutsläppet. Då kom Kuk-Niclas och berättade för Benny att han kunde allt ta och tegelstena Märit. Benny kollade först på kuken och sen frågsamt på Kuk-Niclas och frågade vad är det? Kuk-Niclas skrattade som en skit gör bäst och klappade till Benny på kuken för att sedan säga; "Det är bara ta en tegelsten och slå henne i huvudet" Benny - Men skulle inte det vara våldtäkt? Kuk-Niclas - "Lite får hon väll tåla"

Inskickat av: DrewleDiskutera Tegelstena  |  Tipsa en kompis om Tegelstena


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral