Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Swedish Oven

Förklaring: En "Swedish Oven" är svensk och mer laglig version av "Dutch Oven". Som folk vet fungerar en "Dutch Oven" så att du röker gräs (eller annan narkotika) till de andra blir höga. En "Swedish Oven" fungerar som så att du en lördagkväll (ex) slår dig ned vid datorn och känner att du vill ha den gamla goda spelvärmen. Så du slår igen alla fönster och dörrar och stänger av luftkonditioneringen och spelar under en längre tid för att med hjälp av endast din egen kroppsvärme och dator hetta upp rummet till en svettande temperatur.

Exempel: Lille Olle tyckte det var fasansfullt kallt i sitt rum och hade ingen lust att dra igång värmen. Så då passade han på att pröva det svenska knepet "Swedish Oven".

Inskickat av: GriseknoaDiskutera Swedish Oven  |  Tipsa en kompis om Swedish Oven


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral