Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Svensk Roulette

Förklaring: Svensk Roulette ursprung från det latinska frasen "la suede tha rouletta". Man nyttjar en kondom som legat i sin plånbok eller ficka i minst två år så att den är rejält sliten. Vid själva roulette spelandet så kan man själv välja vad man är villig att riskera. Den fega är att ha sex med en tjej men det slitna kondomen och hoppas att kondomen håller och att hon inte bli på smällen, eller så kan man ta den tuffa svenska rouletten och gå och ligga med en HIV smittad, det ultimata risktagandet.

Exempel: Pelle hade länge velat testa den tuffa svenska rouletten så han gick och ragga upp HIV SIV på knarkardonken i centrala Sthlm. Pelle vann den gången.

Inskickat av: Will-I-AmDiskutera Svensk Roulette  |  Tipsa en kompis om Svensk Roulette


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral