Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Svällkroppskalibrering

Förklaring: När penis blir på tok för stor eller alldeles för liten inför kommande aktivitet så är penis utanför lämplig standard. Utförlig kalibrering med hjälp av en 6 tum bred eldgaffel under pungsäcken har använts sedan urminnes tider. Denna enorma smärtvulkan smiskar svällkropparnas celler tillbaks till en tioårings friska leverne och tvingar hjärnan att sända hormoner som nollställer spermaproduktionen och inte lägger överskottet i röven eller i näsan. Tydlig indikation på folk som behöver svällkroppskalibrera är snoriga tonåringar med för högt stånd eller äldre män med Kiss i stjärten.

Exempel: Backslick Tompa är ju snorig som fan idag. Ska vi svällkroppskalibrera honom så han får ligga utan att skjuta säd i ögat?

Inskickat av: En god manDiskutera Svällkroppskalibrering  |  Tipsa en kompis om Svällkroppskalibrering


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral