Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sura mikrodroppen

Förklaring: Det är denna extremt lilla droppe som signalerar att en kaskad av bajs till varje pris måste ut omedelbart. Drabbar män och kvinnor oftast i subtropiskt klimat. Efter inmundigandet av lokala läckerheter när magen givits en ny prövning och tarmsaften förvandlats till en kroppsligt haveri smyger sig sura mikrodroppen ned och forcerar vilket spänt stjärthål som helst, för att påkalla uppmärksamhet om att ett besök på toan är i antågande. Sura mikrodroppen är din vän som kommer att stanna precis vid anus och självtorka utan åtgärd, men likt en budbärare kan dess annalkande armé inte ignoreras.

Exempel: Svetten bröt fram i Sirrpa Liisas ansikte efter nilkrokodil på lokal majonästoast, flugangripen hummus och en överdos osköljd sallad. Hon brast ut i en smärtsam suck och sa till till sitt sällskap; "Ett påbud i form av en sur midrodroppe har anlänt. Den meddelar att jag skyndsamt bör avlägsna mig".

Inskickat av: DverjälskarNDiskutera Sura mikrodroppen  |  Tipsa en kompis om Sura mikrodroppen


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral