Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sugrunk

Förklaring: klassisk egen tillfredställese för den vige alternativt för den med extremt kort överkropp och en överdimensionerad kuk. Klassisk ställning är att uföra handlingen i tvärläge i badkaret... Varning och för akuta ryggbesvär och/eller kväljningar ... Perfekt ord att även använda som skällsord.

Exempel: Jonas var en kväll så sugen på ett sug och då bert åke inte var hemma på kvällen tänkte han att han skulle utföra den legendariska sugrunken som han ofta hört talas om . Akten slutade visserligen med framgång men Bertåke såg lätt förvånad ut när han hittade sin jonas 5 timmar senare med ryggskott kvar i samma ställning ... Jonas konstaterade dock efter en akut diskbrocksoperation att han borde äta mer annanas för att satsen han hade kvar i munnen var för salt.

Inskickat av: princessDiskutera Sugrunk  |  Tipsa en kompis om Sugrunk


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral