Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Subway (Tunnelbanan)

Förklaring: När en man med hjälp av ett fasat glasrör bajsar in i stjärten på en annan man, under gemensam onani.

Exempel: Günter och Hanz träffades åter igen på en av sina torsdagsträffar för att upprätthålla sin flera år långa tradition av Subway-sex. Bägge två var stilrent klädda i svarta kostymer och mörka solglasögon. Hanz har med sig attaché väskan med det värdefulla hjälpmedlet. Bägge två klär av sig och börjar frenetiskt onanera till tonerna av ”Rigoletto – La Donna mobile.” När bägge två runkat upp sina tyska stakar till praktstånd, så öppnar Hanz snabbt väskan där det 30 cm långa röret ligger fint placerat likt ett vapen i skum-gummi. Han spottar inte på röret för lubrikation, utan för snabbt upp det i baken på sig själv, och ställer sig på alla fyra. Günter har under tiden ställt sig redo och backar nu till på andra sidan av röret och stoppar med van hand in det i sin egen röv. Han kan nu knappt hålla sig, och med imponerande fart kommer först en lite mörkare färgad gas, snabbt åtföljd av Günters avföring som han så duktigt samlat på sig under de senaste dagarna. När han hör Hanz stöna av välbehag så låter orgasmen inte vänta på sig, bägge två kommer i en kavalkad av säd och tyska svordomar.

Inskickat av: HiawathaDiskutera Subway (Tunnelbanan)  |  Tipsa en kompis om Subway (Tunnelbanan)


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral