Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Suburbum masturbandum

Förklaring: Att vara en suburbum masturbandum innebär att man är en förortsonanist. Inget fel med det såklart. Man får betrakta det som en konstart bland andra. Impressionister, surrealister, naturromantiker och suburbum masturbantae är exempel på fyra stora och banbrytande konstriktningar. Dessutom har suburbum masturbantum begåvats med ett latinskt vetenskapligt namn vilket knappast Van Gogh och andra absintdrickande jävla impressionister har.

Exempel: I Hässelby levde och verkade Julius Qucius. Han tillhörde släktet suburbum masturbandum och gjorde sig känd för att under 70- och 80-talet ha onanerat så hårt i SL:s Vagnstallar Västerort att såväl bussar som tåg och spärrvakter fick tas ur trafik.

Inskickat av: DverjDiskutera Suburbum masturbandum  |  Tipsa en kompis om Suburbum masturbandum


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral