Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Strawberry Chocolate greedy delight

Förklaring: Sker när avföring lämnar en utspänd, tänjd och ansträngd ringmuskel till bristningen fylld med blod som färgar den rosa / jordgubbsfärgad. Trots intensivt krystande kommer inte allt som borde ut, vilket gör att anus torkas av frenetiskt och intensivt, och när händelsen upplevs som avklarat och underkläder dras upp, så uppstår ett baksug i tarmen som liksom lyfter upp och inåt det som borde kommit ut men som tarmkanalen kräver att få behålla och vinner tillbaka i kampen mot krystandet.

Exempel: Vill du ha dörren till vattencloisetten öppen eller stängd älskling? Jag har precis drabbats av en strawberry chocolate greedy delight och skulle rekommendera dig att välja stängd.

Inskickat av: DverjälskarNDiskutera Strawberry Chocolate greedy delight  |  Tipsa en kompis om Strawberry Chocolate greedy delight


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral