Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

StorJäsarn

Förklaring: En person som inte har bajat på över en månad, och som därför har extra mycket göttigt, slibbigt skit som ligger och jäser och goar till sig i tarmen. Ett mycket svåruppnåeligt tillstånd, med andra ord. Men det har sina fördelar. Pruttarna lär lukta himmelskt, för att ta ett exempel. Personer med detta epitet åtnjuter ett mycket högt sexuellt marknadsvärde i vissa homo-kretsar, men de kan vara avstötande för tjejer, kvinnor och andra pretentiösa folks med högre standarder.

Exempel: Henry Q. kunde numera titulera sig StorJäsarn. När han dansade på klubben var det som om ett kålfält hade inlett sin förruttnelse varje gång han böjde sig framåt i sina rörelser. En svans av bögar låg därför och krampade på golvet efter att ha insupit ångorna av det angenämt psykotropa giftet som släpptes ut därbak hos Henry Q.

Inskickat av: QUNGASDiskutera StorJäsarn  |  Tipsa en kompis om StorJäsarn


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral