Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Stjärtförnekare

Förklaring: Person som motsätter sig det rådande kunskapsläget om stjärtarnas betydelse för lycka och harmoni. Trots att både FNs sjärtpanel (IPBC Intergovernmental Panel on Butt Change)och EUs Stjärtdelegation tydlig visat på effekterna av Stjärtar och deras trånga hål har en stark inverkan på Bastuklubbarnas trivsel så hävdar stjärtförnekare att effekterna inte är säkerställda.

Exempel: Donald Rump var en ivrig stjärtförnekare fram till den dag han blev bjuden på samkväm i bastun med Putin som visade hur en stjärt ska behandlas med vaselin och knuten näve. Sen den dagen går Rump med ett brett leende, tindrande ögon och något hjulbent gång.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Stjärtförnekare  |  Tipsa en kompis om Stjärtförnekare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral