Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Stilettofil

Förklaring: Vacker ovana alla män tillslut tar till sig efter många år med de medelmåttliga kroppsöppningarna slida, mun och anus. Man börjar då redan i början av akten med att med hjälp av en fin stilettkniv snitta upp en ny öppning i kvinnans kropp(vart man lägger snittet är självklart upp till var och en). När snittet är lagt och man styvnat av kvinnans skrik är det bara att föra in sin ådriga vän och köra loss. Plus i kanten är när man förstört flickans inre organ och hon dör med din penis fortfarande i sig.

Exempel: Josef hade efter 24 år även tröttnat på sin dotter och bestämde sig för att bli Stilettofil som han hört så mycket gott om i den lokala tidningen "Källare, våldtäkt och glädje."

Inskickat av: FritzlantonDiskutera Stilettofil  |  Tipsa en kompis om Stilettofil


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral