Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Stagebajsning

Förklaring: Innebär att en person ställer sig i fosterställning på scenen gärna under ett gitarrsolo och krystar fram en varm fin korv under publikens jubel och extas. Iggy Poo anses vara en av första artisterna som började utöva denna under sina konserter. Arrangörer brukar uppmuntra till denna aktivitet då risken för personskador är minimal jämfört med den farliga stagediveningen.

Exempel: Bleppotronics sverigeturne hade nått till Ishallen i Falkenberg och möttes av en jublande publik bestående av 1000 tyska läderbögar höga på både det ena och det andra vilket fick sångaren att känna extra press på ett scennummer dom skulle minnas med värme varvid han gjorde en stagebajsnings- och stagediveningskombo med sin proppfullda vuxenblöja som brast under hoppet till publikens stora glädje.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Stagebajsning  |  Tipsa en kompis om Stagebajsning


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral