Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sprutluder

Förklaring: Från susning.nu: Termen sprutluder förekom redan på 1960-talet ute på landsbygden. Här syftar förstavelsen på den vaginala injektion som dessa damer ansågs särskilt lämpade för. Strindberg använde det dock redan 1883 i ett brev (om en man, men säkert annars också om kvinnor). 1. Heroinist sprutluder, grovt nedsättande ord, som kan ges ungefär samma mening som tjackhora - en kvinna som är beroende av narkotika och som prostituerar sig för att få råd med knark. Förstavelsen sprut- har alltså med de sprutor heroinister använder att göra. 2. Person som gillar sperma på sig Person, ofta kvinna, som gillar att få sperma sprutat på kroppen eller i ansiktet eller munnen.

Exempel: Erika var ett riktigt sprutluder, hon gillade när Erik kom över hela henne

Inskickat av: JochenDiskutera Sprutluder  |  Tipsa en kompis om Sprutluder


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral