Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sprunka

Förklaring: Ordet sprunkna kommer från från de två lustfyllda upplevelserna spy och runka. Man kan jämföra ordet med det klassiska brunka, att bajsa och runka. Det är främst efter en våt afton när man vaknar dagen efter och inser att man inte lyckades få skäggbiff kvällen innan. Man är deprimerad, bakis och kåt. Då sitter en Sprunk prima! Det är även ett plus om du spyr på kuken så funkar det som, än primitivt, men mycket effektiv glidmedel.

Exempel: Bengt-Arne vaknade upp en Tisdag efter en mycket blöt firma fest, tyvärr lyckades han inte få med skäggbiffen som sitter i rummet bredvid hem. Han blir då väldigt deprimerad, men eftersom han inte fick någon sexuell tillfredställelse kvällen innan så känner han sig lite småsugen på en handtrallare. Men illamåendet går inte att undvika. Då får det bli en Sprunk! tänker Bengt-Arne glatt och sätter igång med att kaskad spy på kuken. Med ett glömmer han bort den snygga sekreteraren och njuter av en underbar Sprunk!

Inskickat av: cpbögenDiskutera Sprunka  |  Tipsa en kompis om Sprunka


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral