Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

spritzera

Förklaring: Vid behov av urinering, då utövaren är oförmögen att stå still, väljer att kasta vatten samtidigt som gåendes.

Exempel: Den oskyldiga gossen var så häpen över det han åsynade att han knappt kunde meddela sin kamprat om vad som försiggick endast ett par tiotal meter bakom dennes rygg, på den allmänna gatan. När det hela till synes var över noterade dock gossens kamrat den chockerade uppsynen i gossens ansikte och undrade vad som stod på. Gossen var ur stånd att upplysa denna känsla av pur fasa som hade kommit över honom när han yppade följande citat; "Negern... spritzerade på stortorget...!". Händelseförloppet skulle dock inte sluta här, inte heller efter att ett antal skors ägare fallit offer för denna hädelse, utan med att mannen av afrikansk härkomst, med den bångstyriga dasen, kom att förfölja gossens sinne så in i fördärvet.

Inskickat av: Per von WovernDiskutera spritzera  |  Tipsa en kompis om spritzera


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral