Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sprängsprut

Förklaring: När ejakuleringen av säd är så uppladdad att det känns som att hela pungen töms. Ollonet brukar tendera att bli lila strax innan utlösning och en svag svidande känsla uppstår i urinrörets mynning. Detta på grund av att den mängd säd som ska sprutas ut är så hög. Detta är ofarligt och enbart en upplevelse utanför det absolut normala. Upplevs ofta när den sexuella upphetsningen pågått under en till två dagar fyllt av fantasier och vidrörande faktorer. Man kan känna sig helt utmattad efter ett sprängsprut.

Exempel: Robert hade varken runkat eller haft sex under en vecka. Men han har fantiserat intensivt om sex och olika drömmar han har. När han väl bestämde sig för att runka avslutade han det med ett ordentligt sprängsprut! Han blev helt utmattad efteråt.

Inskickat av: TotteManDiskutera Sprängsprut  |  Tipsa en kompis om Sprängsprut


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral