Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Spotto

Förklaring: Short för Spermalotto Nytt enkelt o spännande sätt att ta ut Veckans lottorad . Kan göras på bussen genom att klistra upp en spelplan på ryggstödet framför samtidigt som man spanar in en snygging ,och en tralla dras (Kupongen bör dock torka först för att inte klegga fast i avläsningsmaskinen hos ombudet) .För den som för tillfället har tomt i pungen kan kupongen istället bespottas,vilket dock många anser är fusk .No spitting on the bus är en gammal vedertagen grundregel.

Exempel: Då bussen var full med snyggingar bestämde sig Göran för att köra en Spotto.För att det inte skulle bli för dyrt system lade han först en salva på plingknappen.Vad han inte räknat med var att det skulle plinga ,varvid hans tilltag besågs av hela bussen.Den bastante Chauffören slängde ut honom med byxorna nere med kommentaren "Bara jag får köra Spotto på min buss! "

Inskickat av: HarkelDiskutera Spotto  |  Tipsa en kompis om Spotto


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral