Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Spermatomte

Förklaring: Man börjar med att baka helt vanliga pepparkakor. Under tiden som kakorna gräddas så gör du redo åderpålen för avfyrning. Du lägger satsen i ett glas eller liknande. När kakorna är klara så tar du fram en pensel och glasserar dem med din säd. När pepparkakorna är färdiglasserade så väntar du tills dem stelnar och samtidigt sätter du på dig tomtedräkten för att bege dig ut på stan för att bjuda pansionärer och barn på de nygräddade kakorna.

Exempel: Gunnar var helt ensam under julen och kände att det ända rätta i dessa juletider var att gå ner på stan och göra en spermatomte. När de små oskyldiga barnen Yngve och Inga-Lill tog emot de specialgjorda pepparkakorna skrattade Gunnar hånfullt.

Inskickat av: Sarah ArabDiskutera Spermatomte  |  Tipsa en kompis om Spermatomte


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral