Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sperman på taket

Förklaring: En musikal som uruppfördes på Broadway 1967 och baserar sig på en roman från 1894 av den judiske författaren Sholslem Alchemi som handlar om en familjekonflikt där fadern vill behålla de gamla bögtraditionerna med hårda lädertag och rediga nävar i stjärten medan döttrarna vill lebba runt som ungdomar gör. En uppföljare kom några år senare, Kalsong på taket, som uruppfördes på Algots fabrikslokaler i Borås. Den handlar om fadern som gett upp hoppet om döttrarna i desperation slänger upp spermaindränkta Algotskalsonger på olika tak i byn.

Exempel: En av låtarna ur musikalen Sperman på taket, är riktigt trallvänlig " Om jag hade sperma...", en riktig slagdänga minsann.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Sperman på taket  |  Tipsa en kompis om Sperman på taket


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral