Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Spegelrunkare

Förklaring: En ofattbar egoistisk och vidrig person som är kapabel till att dra ner folk långt ner i skiten som möjligt för att försöka lyfta fram sig själv. Dessa människor har en tendens att älska sig själva så hårt att sexuell tillfredsställelse enbart går att åstadkomma genom onani framför en spegel, därav termen "spegelrunkare".

Exempel: Philip lyckades att hänga ut Basse och övertyga en drös människor i sin pk-grupp på facebook att Basse var pedofil. Basse var i själva verket oskyldig, men folket svalde betet och Basse begick självmord ganska snabbt. Philip brydde sig inte om det, eftersom han fick sina likes, vänförfrågningar och en hel del uppskattning av pk-eliten genom sin hemliga kupp. Därefter klädde han av sig naken framför sin spegel för sjätte gången denna dag och började dra i snabeln, Philip var ju en spegelrunkare av hårt virke.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera Spegelrunkare  |  Tipsa en kompis om Spegelrunkare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral