Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Snuskbyggare

Förklaring: En snuskig hantverkare i ordets perversa betydelse, som bygger till sex-och-porrattiraljer på helt eget bevåg då han renoverar någons hem.

Exempel: Paret Lars och Susanna Phingsthwensson hade varit på semester på Kanarieöarna tre veckor, och under tiden hade dom låtit en hantverkare renovera deras hus, vilket nu skulle vara färdigt enligt kontraktet och som dom såg fram emot att komma hem till. Dom hann precis komma innanför dörren då Lars slår huvudet i en jättekuk av spackel som hänger ner från taket och faller då handlöst bakåt och slår ryggen i ett bondagekors som är gjort av deras nya valnötsparkett. Susanna går då chockad in på toaletten för att hämta en Valium, men det visar sig sedan att den var ombyggd till en kiss-å-bajsbögs-BDSM-Dungeon, lättavspolad dock, eftersom här hade deras Italienska kakelmosaik som skulle suttit i köket använts. Dom insåg rätt snabbt att dom råkat ut för en snuskbyggare.

Inskickat av: BleppeDiskutera Snuskbyggare  |  Tipsa en kompis om Snuskbyggare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral