Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Snuskboll

Förklaring: Ett bollspel som helst utspelas i restauranger. Två eller flera personer sitter i en ring med 2 meters avstånd mellan varandra. Man rullar ihop en servett till en liten boll som den första spelaren försöker kasta och träffa i den som sitter till vänsters mun. Den som ska bli träffad ska sitta med uppspärrad mun med en lätt vinkel upp mot taket för största möjliga träffyta. När den första personen kastat så får den personen som blev träffad göra någonting snuskigt med pappers bollen; såsom att dra den i ljumsken, snyta sig på den eller vad nu fantasin kan komma på. Den personen som snuskat sig på bollen ska nu kasta den på nästa person till vänster som gör samma sak med munnen. När bollen träffat någon mun 5 gånger så måste den personen som blev träffad sist suga på den i 5 sekunder. Spelet fortsätter tills alla fegat ur.

Exempel: "Jesper, Tommy och Axel hade tråkigt efter en äcklig lunch och bestämde sig för att spela ett parti snuskboll medan de väntade på att lektionerna skulle börja."

Inskickat av: TamyDiskutera Snuskboll  |  Tipsa en kompis om Snuskboll


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral