Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Smittbög

Förklaring: Person, manlig som med största iver har som ambition att konvertera så många heterosexuella män som möjligt genom att aktivt, och i riktade strategiska attacker bedöva en mans manlighet så mycket som möjligt medelst genom fina kommentarer om mannens utseende etc. Den homosexuella understyrker ofta sin diskretition om denne skulle få med sig sitt offer hem. Slutligen kan det resultera i drogvåldtäkt om man inte är riktigt på sin vakt.

Exempel: Peter var ute på krogen och blev bjuden på efterfest av David, som Peter visste är homosexuell. Efter ett tag märkte Peter vissa indikationer på att David med största sannolikhet var smittbög och tackade vänligt men bestämt nej till efterfestinbjudan.

Inskickat av: TotteManDiskutera Smittbög  |  Tipsa en kompis om Smittbög


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral