Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Slaktarn

Förklaring: Slaktarn är en benämning på person (vanligtvis kille) som tar hem en tjej, är sprängkåt, och bara släcker lyset i rummet för att knulla utan att fundera så mycket. Väl i sänghalmen går allt till som det ska, men det visar sig att tjejen har mens och när lyset tänds ser det ut som om någon slaktat ett djur i sängen. Man kan inte självbenämna sig som Slaktare, det är ett epitet som skall godkännas av utomstående.

Exempel: Warning! Viewers discresion advised! Story is based on true events... PullPerra tog hem Mia från krogen, gick in i det mörka rummet och spände på henne så svetten rann. När Pullperra sedan gick för att rengöra sin praktspira såg han till sin förskräckelse att de var täckt med blod. Pullperra springer tillbaka och tänder lyset i rummet, där ligger Mia utfläkt i den blodiga sängen med chockens ansikte. Perra vill inte berätta för sina kompisar, men beslutar sig för att göra det ändå, och förklarar att det såg ut som om någon slaktat en gris, varpå han blir kallad Slaktarn sedan den dagen.

Inskickat av: Supr3meDiskutera Slaktarn  |  Tipsa en kompis om Slaktarn


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral