Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

skyddsfitta

Förklaring: när du har en flickvän som inte är byxmyndig.då kan föräldrarna sätta på denne en åtsittande trosa som bara går att få av med hjälp av en nyckel som antagligen föräldrarna har.då blir analt och vaginalt sex omöjligt,trosan fungerar även som en skyddsväst så om flickvännen blir skjuten där nere så skadas hon inte.lösningen kan vara att vänta tills hon blir byxmyndig då hon själv bestämmer att hon ska ha bort skyddstrosan från sitt liv,men avsugning eller avrunkning funkar också.fast var beredd på att få skit för det,hon är ju inte byxmyndig.

Exempel: erik och amanda var ett par som inte kunde ha sex,amanda var som erik icke byxmyndiga.jävla skyddsfitta! skrek erik och rånade amandas föräldrar på trosnyckeln och låste upp.nu började det roliga.några dagar senare deporterades erik bort från stan för personrån och sex utan att vara byxmyndig,amanda skickades också bort.

Inskickat av: joelDiskutera skyddsfitta  |  Tipsa en kompis om skyddsfitta


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral