Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Skrutt

Förklaring: Skrutt är en fis som levereras med vätska , rövsaft även kallat i folkmun. Skrutten har ofta en väldigt frän odör som etsar sig fast i föremål , ytor och kläder som den kommer i kontakt med och är allmänt motbjudande . Dock är det allmänt känt att människor med passion för analen och pressar ut skruttar mot speglar och andra portabla ytor för att sedan använda dem som pjäser i sina sexuella ritualer.

Exempel: Efter Åke och Angelica haft sex och Åke kom efter 27 sekunder sen lade sig för att sova blev Angelica så rasande att hon lyfte på Åkes täcke och pressade ut en massiv skrutt som fick Åke att springa till badrummet och duscha bort den hemska odören som stack i hans näsa.

Inskickat av: Adam " Knagge " SvenssonDiskutera Skrutt  |  Tipsa en kompis om Skrutt


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral