Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Skrik-skratt-apa

Förklaring: En företrädesvis kvinna som inte kan kontrollera sin röst och som accelererar i sitt tal som bara blir gällare och högre för varje bokstav som sägs, och efter att ha "pratat" färdigt börjar skratta oerhört hysteriskt på ett närmast nervöst sätt. Och till råga på allt så har denna lilla varelse en fäbless för att detta sker i det offentliga rummet, som på lunchrestauranger t.ex. och har noll koll på att 99% av hennes omgivning vill skrika "MEN HÅLL KÄFTEN FÖR FA-AN. VI FÖRSÖKER PRATA OCH FÅ LITE LUGN OCH RO HÄR, FITTA!"

Exempel: Anneli var en skrik-skratt-apa utan att veta om det. Inte förrän hon en dag råkade störa Bleppe inne på dagcenters lunchrestaurang med sitt efterblivna beteende, just när han som vanligt kraftig berusad och nerkissad avnjöt sin "Kalops Mongo Surprise" med haklapp. Det slutade med att han svingade sin gigantiska lila gummipenis i bakhuvudet på Anneli *KA-FLUMP* sa det, och sedan burnade han på hennes huvud i fyra minuter med spermobilen!

Inskickat av: BleppeDiskutera Skrik-skratt-apa  |  Tipsa en kompis om Skrik-skratt-apa


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral