Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Skitskytte

Förklaring: Ungefär som vanlig skytte, bortsett från den lilla detaljen att det inte förekommer några vapen alls utom den mänskliga kroppen. Det går till som så att de tävlande sätter ändan i det hål som finns i skitskyttebåsen samt håller i handtagen som sitter i golvet. Sedan gäller det att spänna magen så att avföringen inne i anus hamnar framför ett tätt packat moln av analgaser. När grön lampa lyser skall man krysta och vråla för kung och fosterland så att övertrycket av gasen i anus orsakar en projektil av avföring som flyger mot sitt mål med dödlig fart. Världsrekordet innehavs av ryssen Aleksandr Dimitri Makarov som skitsköt och sprängde en pansarvagn.

Exempel: I Världsmästerkapen i skitskytte vann Ryssen Aleksandr Dimitri Makarov I år igen. Han slutar aldrig att förvåna oss med sin väldiga talang och pricksäkerhet!

Inskickat av: CapitanDiskutera Skitskytte  |  Tipsa en kompis om Skitskytte


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral