Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sjw-slyna

Förklaring: En Sjw-slyna är en yngre västerländsk kvinna som kämpar för flyktingar, mörkhyade och social rättvisa. Sjw är en förkortning för social justice warrior. Sjw-slynan däremot är en avart ur rörelsen som enbart kämpar för minoriteter av anledningen att få ligga med dessa. Hatet mot vita heterosexuella män är också en fetisch denna utbrytargrupp har.

Exempel: Sjw slynan hade gått för långt den här gången. Vid denna demonstrationen mot rasism hade den vita kvinnan i rosablåttgultgrönt hår satt på sig en svart dildohatt i hopp om att få mer uppmärksamhet bland sina mörkhyade polare. Men det gjorda bara saken ännu värre och hon blev bortglömd när hon smälte in i hopen av färgglada demonstrationsflaggor och hipsterfärgat hår.

Inskickat av: KukenDiskutera Sjw-slyna  |  Tipsa en kompis om Sjw-slyna


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral