Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sittkissare

Förklaring: Person av hankön som gränslöst bejakar och identifierar sig med ultrafeminister så till den milda grad att penisen krymper till en lillfingertopp till sin stora glädje och börjar sittkissa som ett steg i sin identitetskris.

Exempel: Veiron tog sig både ett och ett annat järn med grabbgänget efter nattpasset i Zinkgruvan i Askersund då han skönt slappnade av i sin nätbrynja och doften av hydraulolja och några klassiska hårdporrfilmer med Puma Swede. Men hans liv rasade snabbt samman då har en kväll av misstag råkade se ett avsnitt av Beppes Godnattstund på SVT varefter han snabbt förvandlades till en sittkissare och missade aldrig en föreläsning med Tiina Rosenberg.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Sittkissare  |  Tipsa en kompis om Sittkissare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral