Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sidensnopp

Förklaring: När penis är lika nyrakad som lättmanövrerad så infinner sig en lustkänsla som får de små kvarvarande punghåren i kryssbryggan att röra sig i riktning mot Tierps kommun. Penis är len och sidenskön, ligger inte på sniskan i kallingen utan är lagom lång och har en blodsmängd som håller svällkropparna svala och på så vis din kropp spänstig. Högst ovanligt att effekten är påtaglig innan 30 års ålder, men där efter kan euforin nå så långt att aortan utsöndrar en svag elektrisk ström som ger rysningar i anus och i innerörat. Sidensnopp inträffar gärna vid övernattning hos svärföräldrar eller avlägsen släkting med golvvärme i badrummet.

Exempel: "Förlåt att det tog lite tid inte på badrummet. Fick precis sidensnopp innan jag skulle bajsa"

Inskickat av: en god manDiskutera Sidensnopp  |  Tipsa en kompis om Sidensnopp


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral