Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Siamesmacka

Förklaring: Dubbelmacka där där tjejen får komma in i värmen mellan siamesiska tvillingar. Fungerar endast om de siamesiska tvillingarna sitter ihop på ett ergonomiskt fördelaktigt sätt, t ex om de har sammanväxta pannor. Pga att klåfingriga kirurger separerar nästan alla siamesiska tvillingar så får få kvinnor möjlighet att förverkliga drömmen om en siamesmacka.

Exempel: Ingrid raggade hårt på de välutrustade siamesiska tvillingarna Humle och Dumle hela kvällen i hopp om att kunna skryta för väninnorna om att hon varit med om en siamesmacka. Problemet var bara att fem andra tjejer konkurrerade med Ingrid om Humles och Dumles gunst. Humle och Dumle var helt överens om att de aldrig skulle genomföra en operation för att sära på sina kroppar.

Inskickat av: MongofilenDiskutera Siamesmacka  |  Tipsa en kompis om Siamesmacka


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral