Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Shopperbögmongo

Förklaring: En mongobög som kör runt i en handikappsmoped av märket Shopper och fångar in intet ont anandes heteros som blir påbögade i den lilla trånga hytten.

Exempel: Bengt och Christer var på väg hem från det lokala sunkhaket sent om natten, då dom bestämde sig för att gena genom parken. Plötsligt bryter Christer glatt ut och pekar: "KOLLA! Ett MONGO!!!" En bit längre fram satt det mycket riktigt ett mongo i sin Shopper, så Christer gick fram för att gulla lite med det. "Klapa snelt mongo" sa han och böjde sig framåt, då han på bråkdelen av en sekund slets in i hytten och den började gunga hej vilt och rutorna immade genast igen under vilda skrik.

Inskickat av: BleppeDiskutera Shopperbögmongo  |  Tipsa en kompis om Shopperbögmongo


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral