Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

SeX 2000

Förklaring: Som alternativ till den mytomspunna bögleken "tåget" (gruppknull där kuk kopplas till anus i en lång seriekoppling), är SeX 2000 den moderna, och mer avancerade versionen med olika varianter av parallellkoppling. En variant är att en av personerna penetrerar fler folk än personen framför, med t.ex. händer och mun, vilket leder till nya sektioner.

Exempel: Bjögga fick agera lokförare när tåget bildades på bastuklubben, men eftersom att han var längst fram fick han bara ta emot, vilket blev tråkigt i längden. När ytterligare ett gäng ville delta bestämde sig Bjögga för att utveckla tåget till ett SeX 2000.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera SeX 2000  |  Tipsa en kompis om SeX 2000


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral