Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Savannlöpartuttar

Förklaring: Efter idogt löpande på savannen kan en kvinnas behag påverkas av gravitationens krafter. Vi har alla sett tuttar guppa upp och ner när en kvinna springer. Men efter några år på savannen blir tuttarna som ett par skinnbeklädda slinkyleksaker som hänger och slänger nedvid knäna såvida kvinnan inte lagt dem över axlarna eller knutit dem i rosett.

Exempel: "Kolla in hennes hylla!" utropade Arne storögt och förtjust när en till synes välutrustad dam gick förbi på krogen. Stefan som hade ett tränat öga gav honom snabbt en varning: - Akta dig Arne! Jag har sett den typen av bröst förut. De ser bra ut på håll... Men när du fått hem henne och push up-behån faller till marken så kommer du få se savannlöpartuttar som heter duga! Så se för guds skull till att du har en sax redo!

Inskickat av: DezDiskutera Savannlöpartuttar  |  Tipsa en kompis om Savannlöpartuttar


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral