Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Särspel

Förklaring: När en spelare i någon lagsport byts ut mot ett sär. En särskoleelev helt enkelt, och helst med kraftig utvecklingsstörning och garagedörrspanna. Vilket då resulterar i en massa festliga händelser, men på bekostnad av en brakförlust för det egna laget.

Exempel: FC-Pojktrosa ledde med 8-0 mot BK-Samhall då det var 1 minut kvar att spela, då tränaren Bosse kände sig trygg med att låta säret Julius spela, som tills nu suttit på avbytarbänken och kissat på sig och spelat på läpparna. Väl inne på planen så rusar Julius mot materialförrådet, sliter ut en stor nätsäck full med fotbollar och svingar först denna i bakhuvudet på den egna målvakten så han stuper i backen medvetslös, innan han tömmer ut alla bollarna i eget mål och hoppar sedan jämfota med armarna uppsträckta i luften skrikandes "JAG VANN, JAG VAAANN... WHOHOOOOOOO! GLASS GLASS GLASS!!!" FC-P förlorade med 8-12.

Inskickat av: BleppeDiskutera Särspel  |  Tipsa en kompis om Särspel


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral