Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Saftig Turk

Förklaring: Innan en man av turkisk härkomst ska strypa sin kusin så rinner en gulgrön saft (ibland vit beroende på vad mannen ätit) ut från dennes anus. Om han nyss köpt en BMW för sin årslön så kan det förekomma att att han tar en kopp och dricker upp det eftersom han inte har råd att gå på krogen.

Exempel: Gabriel hade nyss låst dörren och kände en våt vätska komma farande i tarmarna. Han drog snabbt ner byxorna och och satte sig på toan. Han lät det rinna ut från öppningen som om det vore guds nektar. Innan han stryper sin neger så tar han fram en bägare och häller upp saften precis som Dumbledore i Halvblodsprinsen. Han tog ett tuggummi innan han gick ut och körde iväg i sin ny inköpta BMW.

Inskickat av: Philip NDiskutera Saftig Turk  |  Tipsa en kompis om Saftig Turk


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral