Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Runkryggsäck

Förklaring: En ryggsäck som används för de som har en bit att pendla kommunalt till jobbet och behöver fylla ut den tråkiga dötiden med något konstruktivt. Man tar helt enkelt och klipper ett hål i botten av sin ryggsäck och när man sitter på bussen/tåget placerar man väskan i knät och låtsas leta efter något längst ner i botten. Byxor med gylf är att rekommendera.

Exempel: Kalle hade kommit på ett sätt att bryta tristessen på den slentrianmässiga bussturen till jobbet på samhall. Med ett leende klev han på bussen och satte sig längst bak med sin ryggsäck och började kölhala intensivt, utan att någon av de andra passagerarna märkte något.

Inskickat av: AlkoholistvrakDiskutera Runkryggsäck  |  Tipsa en kompis om Runkryggsäck


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral